Παρακολούθηση αντικειμένων ανοιχτού κώδικα για όλες τις πλατφόρμες geocaching

Εργαλειοθήκη GeoKrety - GKT

Εμφανίζει τα trackables GeoKrety σε σελίδες προσωρινής αποθήκευσης geocaching.com και διευκολύνει την απόρριψη των trackables GeoKrety σε κρύπτες Geocaching.

screenshot

Αυτό το σενάριο γράφτηκε για να χτίσει μια γέφυρα μεταξύ της πιο δημοφιλούς geocaching. om site και geokrety.org. Έχει δύο λειτουργίες. Μόλις εισάγετε μια συγκεκριμένη σελίδα cache στο geocaching. om θα ελέγχει αυτόματα αν υπάρχουν κάποια GeoKrety (αντικείμενα που παρακολουθούνται στο geokrety . rg) μέσα σε αυτή την κρύπτη και να δείξει το αποτέλεσμα στην ενότητα αποθεμάτων στη δεξιά πλευρά της οθόνης (κάτω από την υπάρχουσα λίστα των Travelbugs και Geocoins). Αν έχετε λογαριασμό στο geokrety . rg μπορείτε επίσης εύκολα να ρίξετε το GeoKrety σε Geocaching κρύπτες επειδή ο κώδικας σημείου και οι συντεταγμένες αντιγράφονται αυτόματα στη φόρμα καταγραφής geokrety. rg.

Διαθέσιμο για:

Note: the "Drop a GK in this cache" feature will probably require you to disable "Cookie tracking protection" otherwise the addon will not detect your authentication on GeoKrety.org